lauantai 2. elokuuta 2008

Pihahommia ja leivontaa

Juu-u! Miekä likka on ihan kamalasti touhuillut kaikkea. Sain kämpän siivotuksi ja tänään ohjelmassa leivontaa ja järjestelemistä. No, wc jäi eilen siivoamatta, mutta muutoin näyttää jo aika hyvältä :-) Tässä samalla kun kirjoittelen, on kakku uunissa, paholaisen kakku nimittäin.

Iltapäivällä pitäisi sitten mennä pihalle siistimään paikkoja ja laittelemaan kukkasmaita. Jaa miksikö tällainen touhu ja hulina? No avoanoppi on tulossa sunnuntai iltana meille. Se viettää aikaansa täällä aina torstaihin saakka :-/ Että siksi. Kaapit siivosin jo aikaisemmin. Harmittavaista tuollainen. Miksi jonkun pitää änekeä kaappeihinkin kattomaan? nii, sama kai se millaista OMASSA kodissa on, mutta täällä se aina ensimmäiseksi siivoaa. Eipä tarvitse nyt siivota!

Ja on varmaa, ettenmme pidä sunnuntain rippijuhlista minkäänlaista kiirettä kotiin. Oleillemme, kun kerrankin on jotain, mitä JUHLIA! Jaa, pitää mun kortit tehdä pojille. Mutta se on ihan sitä mun mieluista hommaa.

Littelen ohjeita ja kuvia sitten myöhemmin. Ny se o moro!

-C-

1 kommentti:

Kutri kirjoitti...

Avoanoppi sunnuntaista TORSTAIHIN!!! auuuuuuu, ei tulis mulla MITÄÄN, jompikumpi sais syanidia kaffekuppiinsa ennen torstaita (arvata sopii kumpi).