sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Huokaus!!!

Voi juma.... Kyllä sitä oli tosiaan TÄYSIN unohtanu, miten paljon pienet kisunpoikaset kerkiivät! Ovat muutaman kerran heittäneet kukat lattialle, kaataneet ruokakeput, änkeneet itsensä ihme paikkoihin.... Että vesipullo koulutus on käynnissä. Tosin ne tekevät kaiken ilkityön juuri silloin, kun kukaan EI näe EIKÄ kuule. :-/ Hm, olen jo tehnyt suunnitelman, että vaihdan niiden paikkaa päiväksi ja ehkäpä yöksikin.

Arttu ei meinaa millään tottua niihin. Ensin nuuhkii kauniisti, mutta sitten meinaa ruveta runttaamaan! Ja perässä mee heti, kun kisut lähtee edellä. *vieläsyvempihuokaus*. En ymmärrä, miten saan ne ikin tottumaan toisiinsa.

Ja koulussa on aika rankkaa. Olen muutoinkin taas kerran kamalan väsyny.. mutta ihana piristys! Voitin Kutrin blogiarvonnassa ihanan yllärin! :0) Kivaa! Kiitos!!

Ollaan tänään menossa kamujen pikkuisen pojan, Eetun, 1-v synttärikemuille. Näkee heitäkin piiiiiiiitkästä aikaa. Ihanaa!

1 kommentti:

Kutri kirjoitti...

Kuulostavat noi teidän pikkuiset aikalailla meidän Onnilta. Ne kolme kun pääsis samojen seinien sisään niin siinä vois vetypommikin jäädä toiseksi!