torstai 11. joulukuuta 2008

Huament!

Täällä sitä keikutaan silmät ristissä, en nukuttua saanut enempää. Jännittää ;) Tässäpä vähän meitin neitejä.

Tässä Pippuri:

Ja tässä Remu:
Ovat jonkin verran kyllä kasvaneet :0) ja ovat VILLEJÄ! Näkisittepä Artun ilmeet välillä, kun ei meinaa hermo kestää sitä menoa ;0) Ikin sitä en vaan saa kuvattua.
Joo, tein eilen ekat piparkakut! Ja lähetettävät joulukortit ovat valmiit postiin vietäväksi. Enää pitäisi tehdä parit valmistujaiskortit, loput kortit naapureille ja joululahjat miettiä ja hankkia. Niin no pitäisi hankkia joku HIENO paita valmistujaisiin! Mistään en ole löytänyt mitään kivaa ja juhlallista :0( Tylsää.
Siivota pitäisi ja sitten kehitellä tarjottavaa valmistujaisiin... ja niiden jälkeen vasta teen jouluruoat, kun lupasin tehdä laatikot itse tänävuonna. (taidan sen verran luistaa ja ostaa maksa- ja perunalaatikon valmiina...) Mutta tällaista aamua. Väsyttää niin julmetusti ja kumma huimaus tullut lisäksi, pitäisiköhän mennä lääkäriin? No en mieti sitä nyt, sitten joskus ensvuon... ;0)

2 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Remu kattelee niin, että mahtaako kamerasta roikkua jotain kivaa?! =oP Meillä Mustis aina tahtoo roikkua kameran rannekehihnassa, jollen ole varovainen...

Mimiko kirjoitti...

Voi kun ovat niiiin söpöjä!