tiistai 9. joulukuuta 2008

Ohhoi

Nyt on kyllä kumma olo. Jotenki hm.. tyhjä. Koulu loppuu, jokainen meistä menee kuka minnekkin. Emme tapaa enää niin tiiviisti luokan kanssa (paitti naamakirjassa ;) jos ollenkaan. Huomenna on viimeinen koulupäivä. Meillä on yksi tunti! Onneksi se on viimeisen ryhmän opinnäyte-esitys :0) ei tarvi kuunnella tylsiä luentoja...... ja siinä se.


Sitten odotellaan, että viimeiset kurssit tulevat merkityiksi Winhaan ja sitä kautta saamme todistukseen numerot. Sitten 18.12 on juhlamme! Saamme sairaanhoitajamerkin (vain ne jotka on liitossa) TEHY:n edustaja tulee käymään ja tarjoaa voileipäkakku kahvit. Sitten aloitamme sen varsinaisen juhlan! Kuulemme puheita ja saamme todistukset ja jotkut saa erikoistumismerkin (vain ne jotka sellaisen hankki, kuten minä....). Sitten juomme kakku kahvit. Sen jälkeen jokainen meistä menee minne menee. Jotkut juhlimaan ja toiset töihin. Toiset viettävät ihan tavallisen päivän kotona.


MINÄ JUHLIN! Juhlin ehkä viimeistä kertaa VALMISTUJAISIANI. Kukaan muu ei oikein vielä juhli. Mutta minä juhlin jo nyt! Ensi vuodelle on tosiaan tiedossa ne isommat juhlat niin haluan niihin keskittyä sitten kunnolla.
Mutta tässäpä kutsuni


Tällaista täällä tänään.

5 kommenttia:

Minz kirjoitti...

ONNEA! Ihana kutsukortti! =oD Nyt onkin juhlan aika, oikein hyvä syy kutsua läheisiä ja ystäviä koolle!

Kaisa kirjoitti...

Moninkertaiset ONNITTELUT!!!!

minde kirjoitti...

Onnea onnea hoitsulle:) Ja Arttu on aina vaan niiiin ihana karvakamu!

Kutri kirjoitti...

Kyllä on syytäkin juhlia! Hyviä valmistujaisbileitä sinne! :-)

Maissi kirjoitti...

Paljon onnea ja nyt juhlimaan!