lauantai 27. joulukuuta 2008

Tuli ja meni

Valmistujaiset ja joulu. Enkä ole tänne ehtinyt mitään kirjoittelemaan. Jaapa, kyllä tohinaa ja tekemistä riitti ihan tarpeeksi. Valmistujaiset menivät hyvin. Vietimme niitä kahdessa osassa; sukulaiset ja tuttavia tuli torstaina 18.12 ja ystävät 19.12. Sain kuin sainkin muuten siivotuksi!!!! Heh heh heh heh.... tosin, raivasin kaiken ylimääräisen kaappeihin ja komeroihin ;0) nyt sitten ne pitäisi sieltä sitten siivota joskus pois ja laittaa ihan oikeille paikoilleen. Sain ihania lahjoja! Kukkia, koruja... ja vähän rahaa. Kaiken saamani rahan laitan säästöön tulevaa varten :0) (joo pitäisi ostaa itelleen jotakin kivaa, mutta mutta..)

Joulukin sitten tuli ja meni. Olin ennen joulua viettämässä aikaani sairaalassa, töissä siis. Oli aika ankeeta :0/ oli kyllä niin surullista hoitaa terminaalivaiheessa olevaa vanhempaa rouvaa, mutta sitä tämä jokatapauksessa on. Sitten työpäivien jälkeen touhuilin joulua meille kotiin. Jouluaaton vietimme Nousiaisissa mammelin luona. Ja joulupäivän olimme kotona ja illalla olimme tuttujen luona "käymässä iltapäiväkaffeella" ;0) jokunen tovi siinäkin vierähti.. Ja Tapaninpäivänä kävimme Ukon siskon tyttären ja avikkonsa uudella kämpällä. Samalla saimme kuulla ilouutisia!!!! Ukon siskon poika oli mennyt ja kosaissut tyttöystäväänsä jouluyönä!!!!! IHANAA <3<3<3<3<3 :,)

Tällainen meitin joulu oli tänävuonna! Nyt sitten viimeisiä vapaapäiviä viettelen ja töihin olen menossa.. Hiukkasen jänskättää!!!! (ai, mitä se VÄHÄN/ HIUKKASEN siinä tekee....) No kaipa se siittä sitten. Sen verran huonosti meni osastolla, että tunnen olevani täys paska.

Pikkuhiljaa tästä sitten aloitan noiden häiden järkkäilyn oikein tosissaan! ja kämpän suursiivouksen (kaiken ylimääräisen aijon heittää hiutsin kuuseen ja miettiä järkeviä (???????!!!) ratkaisuja). Sellaista..

2 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

Kiva kuulla että oli hyvät valmistujaispirskeet!
Töissä et todellakaan ole mikään huono tai surkea, p-alkuisista sanoista puhumattakaan, leuka pystyyn! Jokainen oppii omassa ammatissaan lisää vuosien myötä ja on aluksi epävarma. Ite kun katon taaksepäin omia opevuosiani, niin huh-huijakkaa vaan niitä ekoja vuosia... Mut aika hoitaa nää hommat! :-)

Liiolii kirjoitti...

Hei, onnea valmistumisen johdosta! Mulla on vielä vuosi edessä, 18.12.09 taitaa olla maaginen päivä.