maanantai 1. joulukuuta 2008

Väsyttäääääää

Joo, enpä ole tännekkään pitkään aikaan kirjoitellut mitään, saati esitellyt kortteja tai mitään muutakaan askartelua. Joo, opinnäytetyö ja koulu on vienyt viimeisetkin mehut. Edelleen tekemättä ovat kutsut ja joulukortit. Niin vannoin askartelevani, mutta aika meni johonkin muuhun.

On niin julmetun väsyny! Mitään muuta ei huvittaisi tehdä ko nukkua. No huomenna vielä viimeinen rankempi puristus, kypsyysnäytteen kirjoittaminen. :0/ mitäköhän siitäkin mahtaa tulla. Nyt on valmistuminen enää siitä kiinni.

Mutta laittelempa tähän vielä kuvaa kasvavista hirmuista! Reuhkaajat tässä lepäämässä ja keräämässä voimia seuraavaan rundiin. Turvallisesti tyynyn alla sohvalla! Ja tietty juuri siinä kohtaa, missä itse yleensä istun...


Tähän vielä kuvaa Artusta. Oli reppana tuossa yhtenä päivänä NIIIIIN väsyny. Oli rankkaa vahtia noita remuavia pahikkoja. Ovat kyllä alkaneet tulla jo hyvin toimeen keskenään. Arttu vaan välillä tulee turvaan, jos meno äityy liian rajuksi ;0)

Mutta tällaista täällä. Taidan vielä hiukan lukaista työtämme ja käydä suihkussa ja sitten mennä nukkumaan....

2 kommenttia:

Minz kirjoitti...

IIIhanat kaverukset! =oD Juu, ei kissoist paljo hyvii kuvii saa, ku ova reuhu pääl - määki täsä yritin yks päivä albumii kattoo sil silmäl, ni noit löhöilykuvii vaa löyty, ja muutama istumakuva. Ei pysy kamera menos mukan lainkka. Mut meil onki NII "rauhallissii" katei, ettei mittää määrää - nukkuvav vaa. Heh!

Iloist Itsenäisyyspäivää!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihania eläimiä sinulla! :) Nuorilla eläimillä riittää energiaa niin ettei
ehdi kameran linssin eteen pysähtymään. :D

Ja onnea valmistumisen johdosta!