lauantai 24. tammikuuta 2009

Huh huh

Kaappeja on tullut siivotuksi ;) ei tosin kovin hyvällä menestyksellä, mutta kuitenkin. Töissä elän päivä ja hetki kerrallaan. Kehoitettiin niin tekemään. Muuten ei jaksa. Ja samoin sanottiin, että jätä työasiat töihin. Sekin on helpommin sanottu kuin tehty! Varsinkin iltavuoron jälkeen jään murehtiman ja miettimään. Kahoittivat tekemään jotakin mukavaa ja kevyttä. Ei se ole helppoa, kun töistä pääse puoli 10 ja hyvällä tuurilla on kotona hiukan ennen kymmnetä. Jos aamulla odottaa aamuvuoro, niin eipä siinä jaksa keskittyä mihinkään muuhun kuin nukkumiseen, jos saa unta.

Joo, täytyy mun tunnustaa. Tässä osastolla on yksi hyvä puoli (ihanien työkamujen lisäksi) Saan todella käyttää aikaa keskustelemiseen potilaiden kanssa! :) joskus menee ehkä liikaakin, mutta mutta... en voi vielä kaikkea kunnolla osata ja muistaa.

Mutta! Pahoinvointi alkaa olla jo voiton puolella! Sitä on enää harvoin! :0) Tilalle on tullut kamalat vatsa kivut, jotka välillä säteilevät nivusiin. Täytyy välillä olla ihan kumarassa, että pystyy olemaan. On kuulemma normaalia... Hirvittää vain välillä.. ja pelottaa. Onko kaikki nyt varmasti kunnossa?! Kai vattaasukki on elossa?! Olenko hyvä äiti?! Onko minusta sittenkään tähän? No kaipa hiukan helpottaa oloa, kun ensiviikolla on neuvola. pelottaa kuitenkin tuo punnitus. Ja jotenkin jännitän myös verenpainetta. Se on aina ollut hyvä, ja oli viimeksikin, mutta silti...nooo...

Kaipa alan laittamaan ruokaa..

1 kommentti:

Kutri kirjoitti...

No ei voi muuta kuin sanoa että ÄLYTTÖMÄN hyvä että pahoinvointi alkaa nyt jo helpottaa! Mä olin joka kerta ihan raato kun 20 viikkoa ykäsin kaikista kolmesta. Mut hyvä juttu sulle!!! Vatsakivut kuuluu asiaan. Niin kauan kuin mitään vuotoa asiaan ei liity niin ei tartte hätäillä yhtikäs mitään. Don't worry, be happy!