keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Niin se aika....

Vierii hiljalleen eteenpiäin. *huokaus* Takana on kolme vapaa päivää, Peräti KOLME!! Mutta nyt sitten edessä olisi työntäyteinen loppuviikko ja ensiviikko ja sitä seuraavat kolme viikkoa. Muutama vp siellä täällä.. Ja mihin nuo kolme vapaata meni? No 2 pv nukuin kylmästi ja eilen sitten olin jo jonkin verran liikkeellä.

Kävin ottamassa tilannekuvia miehistä, jotka teki heinähommia. KYLLÄ! Tammikuussa tehtiin heinähommia! No joo, niitä paaleja siirrettiin ulos hajonneesta makasiinista. Oli se kyllä touhua. Ja sitten nuo miekkoset keksivät sytyttää nuotion ja meikä haki Viljan kanssa makkaraa miehille :) Sitten grillailtiin ja rupateltiin nuotion ääressä pimenevässä ehtoossa. Kuukin sieltä puiden lomasta alkoi mollottaa.

No myöhemmin menimme sitten kamuille saunaan ja syömään Jappen tekemiä lammaspihvejä! Olin kyllä HYVIN yllättyny, että mitenkä hyvää se voi olla. Aikaisemmasta kokemuksesta muistelin, etten lampaasta pitänyt, mutta hyvää oli!Kiitokset vaan isäntäväelle!! Hohhoi. Nyt tarvisi kerätä voimia, että jaksaa lähteä iltaa viettämään osastolle :/ Kaipa siellä parjään...

Ei kommentteja: