perjantai 2. tammikuuta 2009

Uusi vuosi käyntiin

Jaahas! Niin lähti vuosi 2009 kyntiin. Vuoden vaihde meni mukavasti kamujen luona viettäessä aikaa. Ja sattui aattona heille syntymään navettaan pikkuinen lammasvaavi! Sai nimekseen Aatto. Kovin oli terhakka ja menevä veitikka. Harmi vaan, että näin kovat pakkaset sitten tuli juuri nyt.

No meikäläisen uudenvuoden päivä lähti käymään aika hitaasti ja kurkku kipiänä. Päivän olin ihan unessa ja uuvuksissa. Tänään pitäisi mennä iltavuoroon ja kamalan kurja on olo :/ Kurkkua kivistää, nenä vuotaa, silmiä vetistää ja väsyttää. Tuntuu kuin koko ruumis olisi... hm... kipiä. Kuumetta en mitannut. Ja kaiken kukkuraksi aamulla tuli soitto Juhanin siskolta, että pappa/ appiukko on viety yöllä terveyskeskukseen. Ja nyt tuossa n. tunti sitten kuulin, että on viety Salon sairaalaan. Toinen jalka ei kanna yhtään :( Että kivastippa tämä alkoi.

Nyt pitäisi ottaa IV-kansio kauniiseen käteen ja lukea se läpi ja tehdä tentti. Ja hirvittää kyllä tuo tuleva perjantai, kun olen vastaavana hoitajana......... HUI! Toivottavasti saan sen luvan suoritettua... kiva, jos en saakkaan.. Ja nyt pitäisi toden teolla alkaa suunnittelemaan niitä häitä :) ja yksi yllätys olisi vielä luvassa...... ja tietty pitäisi alkaa jotakin saamaan taas aikaiseksi, askartelurintamalla nimittäin. Mutta pikku hiljaa...

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Voi teidän pappaa, onneks on hoidossa. Toivottavasti ei mitään vakavaa ja että toipuu. Tsemppiä tentin kans ja yritä nyt pitää ittes terveenä !

Kutri kirjoitti...

Mittari kainaloon! Kipeenä ei töihin mennä, etenkään jo valmiiks sairaiden joukkoon! Aattele ny jos tartutat potilasparat vielä flunssaankin. :-o

Kaisa kirjoitti...

Joo, mutta kuumetta ei ole, joten... ei auta. Eiköhän se tästä, kolme vp:tä tulossa :)

Minz kirjoitti...

Vai on sitä lunssaa sitten täälläkin. Hus-pöpöt-mettään! Meilläkin oli ensin tyttö kipeänä, nyt sitten poika. Itse hillun siinä puolivälin tienoilla, ollakko vai eikö olla. Välillä olo on tosi väsynyt ja kuumeinen, toisinaan taas ei vaivaa yhtään mikään. Kummallista.

Reipasta alkanutta vuotta!