perjantai 20. helmikuuta 2009

Aika se vaan vierii hiljalleen eteenpäin... Anskulta sain hyviä vinkkejä, miten tänne saa laitettua kivoja kuvia jostakin muualta ja miten laittelen nappeja tänne. Täytynee tästä jossain vaiheessa oikeen istua alas ja harjoitella :0)

Sitten ihan muita asioita. Nyt olen häiden suhteen edenny sen verran, että kampaajalle on varattu aika. Lisäksi Ukko varasi parturiajan ja kävimme valokuvausliikkeessä kuvausaikaa varaamassa. Maanantaina menen varaamaan/ "hankkimaan" sen puvun. Ukolla puku jo on hankittuna/ vuokrattuna.

Vatta-asukkikin voi todennäköisesti hyvin. Pian on rakenne UÄ:n aika. Jännittää valtavasti. Vielä en mitään liikkeitä tunne ja välillä herää epäilys, että onko vaavuli edes henkissä!? Naama kukkii oikeen kauniisti ja niitä näppyjä pukkaa lisäksi ties minne. Ähkyrä olo tulee helposti, joten mitään isoja aterioita ei voi syödä. (ihan hyvä vaan mun kannalta ;) Jotain hyvääkin; hiukset on hyvässä kuosissa! EN muista ees, koska hiukset on ollu näin hyvässä kunnossa! Ei YHTÄÄN kaksihaaraisia, hiukset on liukkaat ja pehmeät. Heh, tosin se taitaa sitten mennä myöhemmin toisin päin..... mutta kuitenkin. Lisäksi kaikki epämääräinen haju tekee pahaa, kuten kalkunaleike, maksa, kaali, kissan paska, Artun hengitys, työpaikan hajut.... jep. nuo kyllä tekee pahaa ihan muutenkin, mutta nyt vielä enemmän, yökkäyskiin saakka. Töissä pahaa tekevät varsinkin lääkkeiden hajut, ulosteet, lima, oksennus, pesuvoide tms. Eipä ole ennen tehny pahaa noi hajut, mutta nyt tekee ja noloa yökkäillä.... Noh, kaipa se siitä sitten menee.

Sain aikaiseksi hankkia tukilivin selkää varten. Tänään se tääsee oikein kunnon testiin. Saas kattoo, kuinka työehtoo menee, toivottavasti hyvin. On niin kamalaa herätä, nousta, kävellä kun kokoajan särkee ja sattuu selkään. Toivon tosiaan, että tuo liivi auttaa. Jos ei, niin kokeilen toisenlaista liiviä, jos sekään ei auta, en tiedä, mitä teen :/

Jeps, kaipa siirryn tästä tekemään aamutoimia loppuun ja valmistautumaan töihin lähtöön. :/

1 kommentti:

Mimiko kirjoitti...

Mulle tuli poikien jälkeen muutoksia: Mikon jälkeen suoristui luonnonkihara aika paljon ja Okun jälkeen tuli tosi tummaa tukkaa (silloin oli hetken melkein oma väri eli plondi) ainakin 10 cm.
Vaikka odotus ja vauvat ei ole mun suosikkiaihe, aina kiinnostaa kuulla, minkälaisia juttuja muilla on odotusaikana. Eli miten kroppa reagoi, mikä yököttää, mitä hinkuaa jne.