torstai 26. helmikuuta 2009

Jotain saatu aikaiseksikin

Häiden osalta meinaan ;0) (vihdoin ja viimein..) Sain väsättyä kutsumallin ja värit siihen:Joo, onneksi on vaan malli, koska menin ja sohotin tuolla leimavärillä sillä seurauksella, että se levisi kivasti tuosta reunasta. Mutta saapa siittä idean selville. (joo ja laiskuuttani en jaksanut tuota pohjaa kunnolla kiinnittää, joten se repsottaa) Mutta ideana on, että käytössä on valkoista ja harmaata + mausteena mustaa. :) Matskuina on helmiäis kartonki ja paperi. Namin suunnittelu on vielä vaiheessa... Mutta sen verran tiedän jo valmiiksi, että teen "tulitikkuaskeista", harmaasta helmiäiskuultopaperista ja vaaleista helmistä + rautalangasta jotakin. EHKÄ...

Puku on nyt tilattu. Se tulee vasta kesäkuussa liikkeeseen ja sitten viimeinen korjaus siihen tehdään vasta syyskuun puolella..... tietyistä syistä ;0) Kengät löysin myös, mutta niitä en vielä ostanut, jos vaikka mieli muuttuu........ tai jalkaan ne eivät sittenkään enää syyskussa sovi ;0). Jeps. Myös kuvaus on varattu. Samoin kampaajat, minulle ja isännälle. Niin ja onhan isännällä pukukin jo tiedossa. Että sellaista häärintamalla :)

5 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

No sullahan on valmistelut loistavalla mallilla!

Maarit kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja tosiaan toi kutsu on tosi kaunis.

Tatsi kirjoitti...

Tykkään kans tosta kutsusta :D Paljon on "valmista" tullut siis niinku suunnittelullisesti valmista vaikkei vielä fyysisesti.

Kaisa kirjoitti...

Hyvinhän siellä on asiat, hieno juttu!

Tanja kirjoitti...

Vinkki! muista kuluttaa kengät jalkaan sopivaksi.. =) ei ole kiva olla kengillä jotka hankaa...