keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kunvauhtiin pääsin...

Niin iltapuhteena suunnittelin kutsutekstin ja namin häihin ;0) hih. Tällainen:


Elikkäs valkoinen "tikkurasia" (vanhoista kätköistä löysin pari jokin aika sitten muutaman vanhan, että pitäisi löytää nyt jostakin lisää...) joka on päällystetty harmaalla helmiiskuultopaprulla. Mustasta paperista pari sydäntä ja organza nauhasta päälle runo/mietelause. Sisältö on vielä avoin.... kaipa jotakin hyvää... ;0).


Toista reunaa en vielä kuvaa, koska helmet ovat vasta matkalla mulle (joo, suunnitelmiin tuli muutos....), mutta reunaan tulee siis harmaat sydämmet ja toiselle puolelle vielä lisäksi valkoinen helmi. Hyvin yksinkertaista.... ja helppoja juttuja tulee...

Avoinna on vielä auto, sen koristukset, kirkko hommat+ koristeet, opaskyltit, kakun koriste, ohjelma, juhlapaikan koristelu, hääparin paikan koristeet, pöytien koristeet, ruokailut ja kahvitus. Eli aika vaiheessa on vielä. Niin ja täytynee nuo kaikki jossain vaiheessa tietty tehdä... Niin, meillä kun ei ole mitään taitavia sukulaisia tai muita innokkaita tekijöitä, niin itse pitää tehdä kaikki. (eikä kamalasti viitsi kaasojakaan vaivata.... jokaisella kun on jotakin muutakin hommaa ;0) ) Niin ja puuttuvat sormuksetkin ja meikki vielä...

Kutsujen testin kuvittelisin olevan nyt ok..... mutta tällaista...

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

On siinä puuhaa tuossa häiden järjestämisessä. Olen "konsultoinut" yhtä työkaveria hääkutsujen suunnittelussa, opastanut lähinnä materiaalien käytössä yms. Hän meinaa tehdä pöytäpaikkammerkit massasydämistä joihin tulee nimi ja magneetti taakse, se jää sitten muistoksi häistä vieraalle. Tekee siis itse ne sydämet.

Tanja kirjoitti...

Hyvällä mallilla kuitenkin... =)

Maarit kirjoitti...

No höh tietty meitä voi pyytää avuksi ihan niin paljon ku tarvitset, sitä vartenhan me ollaan. Vaikka en tosiaan tiedä miten paljon me sitte osataan tehä... =)

Maarit kirjoitti...

Nii ja tosin kivan näköinen tuo rasia, yksinkertainen on kauneinta, niin se vaan on !

Katri kirjoitti...

Maarit sen sanoi!! Tietysti meitä voi pyytää tekemään kaikenlaista.. :)

Tanja kirjoitti...

Haepas tunnustus blogistani!