keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Maaliskuuta mennään

JO!!! Apua!! Vastahan oli joulukuu ja koulu loppui. Nyt olen ollu samalla osastolla siitä lähtien ja toivon tosiaan, että jatkkukin työt samalla osastolla aina kesään saakka. Sitten varmaankin käy paskamaisesti, määräyskirjat katkaistaan ja äippäloma vie kaikki kertyneet lomapäivät. :/ no, en kyllä tiedä, palaanko ikinä enää tuonne sauraalaan.... Jos kaikki menee hyvin, niin voin olla kotona vauvelin kanssa ja miettiä, mitä oikeastaan haluan elämältä. Tätä en ainakaan. Tai en tiedä, mitä haluan se se ongelma juuri onkin.

Mutta maaliskuussa tosiaan mennään! Juhisken synttärit lähestyvät ja satä myötä myös omani. (voi juma, jostain tulee ikäloppu!!!!) Räystäiltä tippuu vesi, linnut lauloivat (lähinnä tintit) ja tuli ihan keväinen olo. Nyt vaan tarvisi saada otettua itseä niskasta kiinni ja tehdä kunnon siivous. Joopa, kunpa saisi oleilla edes joskus kokopäivän kotona; nyt tiedossa iltavuoro, sitten 8-20 ja sitten aamu. Eipä siinä paljon mitään kotona tehdä, eikä touhuta. Ongelmana on myös se, että herään joka ikinen yö 3-4 välillä, enkä saa nukuttua enää. Väsyttä siksikin. Joo, ei auta, vaikka menisi mihin aikaan nukkumaan!

Harmittaa tuo mikälie "anoppi" Meidän pitäisi mennä aina hänen pillien ja menojen mukaan >:( tästä hyvästä päätin, etten kutsu häntä anopiksi. EIkä hän oikeastaan olekkaan, koska on vaan "kasvattiäiti" ei ole edes adoptiovanhempi. EN ymmärrä, onko se muka niin vaikeaa ymmärtää, että töistä ei olla pois noin vain? tai onko vaikea käsittää, että vuoroja ei pysty sumplimaan niin kuin HÄN haluaa? Kysyn vaan. Päätinkin juuri, etten aijo sinne mennä, vaikka viikonlopun toivoinkin vapaaksi ihan juuri häntä varten >:(

No. mitäpä minä täällä enmpää kiukuttelen. Vatta-asukki voi ja kasvaa hyvin. Ainakin toistaiseksi.

Ei kommentteja: