torstai 30. huhtikuuta 2009

Kirppari löytöjä

Niin, piti tuossa laitella niitä löytöjä kirpparilta: löysin läjän vanhoja lehtiä ja valokuvia! Ja vaikka mitä muuta. kova inspiraatio iski, mutta laantui sitten, eikä olekkaan vielä tullut takaisin. Jospa se tässä sitten tulisi, pikkuhiljaa. (saisi nyt ton pöydänkin siivottua, että siihen yleensä MAHTUU jotaki tekemään...)
Siinäpä niitä. Paljon on taas mielessä kaikke, mitä voisi tehdä, mutta totetus on jostakin hanurista.. Löysin myös vanhoja lautasia,3kpl ja ihanan värisiä :) (joo, on mulla jokin ihme VIHREÄ kausi menossa...)


Mutta sellaista tähän aamuun. Olen myös tehnyt kovasti paljon sielunhoitoa, pihalla kukkia istutellen. Tänään menenkin pihalle heilumaan kameran kanssa. Niin ja piha on valkoisenaan valkovuokkoja! Kyllä se kesä vaan lähenee!!!!(ja sitä kautta jokin muukin asia lähenee, joka pelottaa......)

1 kommentti:

Kutri kirjoitti...

Hehee, meillon äidillä kotona noita vihreäkuvioisia lautasia! Ne oli niitä "parempia lautasia" jotka otettiin esille esmex jouluna. Vitsit, tuli ihan lapsuus tästä kuvasta mieleen!