keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Pikkuhiljaa...

Aika menee eteenpäin. Ollaan jo viikossa 29! itse (nolo) olin elämässä viikkoa 28.... sellasta se sitten on, hih, ei ees tajua ajan kulua. Äippäpakettikin saapui. Heti se oli avattava ja pengottava läpi! On vuoden 2008 paketti, joka ei haittaa mua yhtään! On väriltään paljon enemmän mun näköinen kuin mitä olisi tämän vuoden paketti. Ja sopii kummalle vaan. Tässäpä se paketti olisi ja tietty assistentin kera:


Yhdestä potkupuvusta tuli selkeä suosikki. Heh, siinä on (TIETTY) lampaita ;0)!! Tekstinä on: "tuku tuku lampaitaani....päkä päkä..." On kyllä söpö!

Sellaista täällä. Tein myös kirppikseltä uuden löydön. 15 eurolla vauvan touhumatto ja lelukaaret (miksikä niitä nyt kutsutaan....) mutta se on jo pyykissä odottelemassa pesuun pääsyä. Ja tietty paketti pengottiin uudelleen läpi isännän saapuessa kotiin :)

Olisi myös kiva tietää olisikos jossain päin jotain häppeninkiä kestovaipoista tms. Turun tai Salon seudulla. Hesassa oli joku, mutta se oli turhan kaukana. Jostain syystä kiinnostaisi ne kovin. Ehkäpä siksi, että itsellä tulee ihottumaa kaikesta ihme matskusta ja haluaa sitten pelata varman päälle, ettei oma tuleva lapsukainen kärsisi mistään punoituksista.

No joo. Kaipa tää tästä sitten... Saikulla joudun olemaan...

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Aiku kiva ku sait viime vuoden pakkauksen. Se on munki mielest parempi ku tän vuotinen. =) Aatella, enää 2 kuukautta ja sit susta tulee äiti! =) Ja oikein mahtava sellainen!! Sit lähetät paljon kuvia tänne Hesaan! Mäku en voi teillä oikein vierailla niitten elukoitten takia. Ai juu, mut tuleehan ne häätkin sitte syssyllä! Tosi ihanaa nähä piiitkäääästä aikaan! =)