lauantai 9. toukokuuta 2009

Sataa..

sataa.. No joo, ei onneksi vielä ole syksy, mutta kovin synkkää ja harmaata on. Meinasin tänään mennä vaikka mihin, mutta päädyin vain käymään Vistalla. Heräteostoksena itselle kiva kukkakimppu suosikkiliikkeestäni, Paimion kukkapalvelusta :) vähäsen jotakin pientä itselle.
Mutta eilen olin lentää pyllylleni ja saada päähäni puupölkystä, kun hain päivän postin (joka oli 2h myöhässä >:/). Siellä oli salaperäinen paksu kirjekuori, jonka päällä luki RAK. Lisäksi perässä luki T. Tatsi. Ja mää olin iha ihmeissäni, että mitäs nyt (olenko menny lupautumaan johonkin, josta en muista tuon taivaallista......) mutta asiaa selviteltyäni (kun pölkyn jomotus lähti päästä....) selvisi, että tuo tarkoittaa "Random Act of Kindness". Ihan uusi juttu mulle...

Idea oli siis, että lähettää jollekkin jotakin kivaa pientä yllätyksenä, ihan muuten vaan! Piristykseksi, iloa antamaan.... :0) Voih, sen se kyllä tekikin!
ISO KIITOS TATSILLE !!

Jaa, mitäs IHANAA siellä kuoressa oli???? ;0) Katsokaa ite!

Tildan "vaavi"tarroja, nessuja ja hieno ATC-kortti :0) Niin, ja tietty yhden assistentin piti vahtia silmä kovana vieressä, että mitäs sieltä kuoresta oikein paljastuu...... Noh, ei ollut hälle mitään namia, mutta sai sitten hyvästä vahtimisesta namia omasta purkista :)


Heh, tämä tapahtuu aina, jos jotakin krapisee pöydällä, oli kyseessä sitten kirjekuori, pussi, lehti tms. Vahtia täytyy, jos vaikka jotakin putoaisi. Jeps. Nyt aion mennä tekemään äitienpäivä kortteja, josko ne saisin huomiseksi valmiiksi... kun sataakin. Hyvää sadepäivän puuhaa.

Ei kommentteja: