keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kisut sairastaa

No niin- Nyt meillä on sitten kaksi pikkuista potilasta. Kisut leikattiin maanantaina. Samana iltana jo läksivät liikkeelle ja pikku vahinkojakin sattui. Ruoka ei maistunut ja pahoinvointiakin oli (ruuattomuudsta huolimatta). Saivat olla rauhassa maanantain. Arttu tosin oli hermona. EIkä ymmärtänyt ollenkaan, mitäs on tapahtunut. Sitten yhden nuuhkaisun ehti tekemään toiseen kisuun, kun mentiin ulos illalla ja siitäkös se riemu repesi! Arttu kirjaimellisesti ulvoi keittiön oven takana. Ilmeisesti vaistosi ja haistoi, ettei kisut ole kunnossa. Rauhoita siinä sitä sitten..


Tiistain kisut olivat jonkin verran liikkeellä ja vähäsen ruokaakin maisteltiin. Tötteröt otin hetkeksi pois, että saavat pestä itseään, mutta takaisin ne oli laitettava äkisti, kun haavaan hinku oli kova. Haavat oli muuten siistit, mutta pakko mun oli niitä hiukan puhdistaa, kun oli jäänyt jotakin röhnää kiinni. Antiseptisella aineella tupsuttelin. (minkäs sitä ammatilleen voi, kaikkia haavoja on pakko sorkkia...) Ja pakkohan mun on niitä haavoja varmistella useaan otteeseen päivittäin... Arttu oli hiukan rauhallisempi, kun kisut oli enemmän liikkeellä. Kova homma oli kuitenkin pitää sitä pois haavoista. Mutta rauhoittui kuitenkin, kun huomasi, että ihan kunnossa sitä jo aletaan olemaan.

Tänään kisut jo tunkivat heti aamusta keittiöön ja olkkariin. Maukuivatkin jopa. Ja kun tuossa aloin tekemään aamiaista, niin oli kummatkin kinuamassa kurkkua. Hyvä merkki :). Haavat oli ok, sitä "normaalia" haava punoitusta ja kuivunutta verta/kudosnestettä, mitä oli hiukkasen tullut. Ja nyt nukkuvat sohvalla molemmat. Ikkunassakin killitettiin jonkin aikaa. Täytyy tänäänkin ottaa noit tötteröt hetkeksi pois, että saavat kunnolla syödä ja juoda sekä pestä ittensä.

Siinäpä meitin pikkuiset tötteröpäät. Ilmeet eivät ole kovin onnellisia... Ei mar. Kaipa minä siirryn "aamutouhuihin" ;)

4 kommenttia:

tanja kirjoitti...

En voi todeta muuta kuin Ajattelepa omalle kohalles! Noista kissojen ilmeistä! ;)

Tatsi kirjoitti...

Mun tulee tästä parista niin Molla ja Eddie mieleen. Onk toi toinen tabby-kuvioinen (se jonka nimee en muista, mut joka ei oo Pippuri...), ei oo semmost kuvaa viel ollu mist ois kunnolla näkyny. Mollan masu vaan kasvaa ja kasvaa täällä, saa nähä koska alkaa tapahtua jotain, hui kun jänskättää!

Tatsi kirjoitti...

IHAN pakko kertoa vielä, että tunsin ekat potkut Mollan masussa tänään!

Anonyymi kirjoitti...

Voi sentääs. En vaan tie noista kuvioista mitään.. Remu on tuo toinen.. Vaikka onkin narttu, niin on kyllä aika ÄIJÄ!

-Kaisa ite