maanantai 16. marraskuuta 2009

Mitä, mitä mitä?

Mihis ihmeeseen se aika onkaan huvennu?! Viime päivityksestä on jo tovi... ja paljon on tapahtunut :) Minusta tuli tuossa syyskuun alussa rouvas-henkilö ja vaimona olemista nyt harjoitellaan äitinä olon lisäksi ;) Samalla poju sai nimensä, hänestä tuli Lassi. Isoisoisänsä mukaan. Toiseksi nimeksi sai sitten isänsä toisen nimen, Juhani.

Tuli tuossa käytyä myös Tampereella käsityömessuilla. Kauhuissani mietin, että mites ikin jaksan olla n. 10-16 messuilla, kun yleensä olen kaikki kahlannu läpi n. tunnissa. Mutta ihme ja kumma, aika meni kuin siivillä ja klo 15 mietittiin, että josko kävisi myös syömässä jotakin, että jaksaa kotimatkan :D Joitakin tarvikkeita tuli ostettua, kangasta, askartelutarvikkeita ja juttuja :) Ostin myös Lassille hevosen ja rattaat ;) (puiset lelut...) Ja muutaman tutunkin blogi-maailmasta näki :)

Niin, mitään en ole kyllä saanut aikaiseksi.. no muutaman kortin kun yhden illan olin Paimion kirjakaupassa joulukorttiaskarteluillassa. Kuvia en ole kuitenkaan jaksanut ottaa. Ja heti kun jotakin hiukan yrittää tehdä, aletaan rääkyä... joten tämä tästä.

1 kommentti:

Tarjuska kirjoitti...

Enpä yhtään ihmettele, että minne se sun aikasi hupenee, vaan omasta on paha mennä sanomaan. :)
Blogissani on sinulle jotain jouluista. Käy kurkkimassa. :)