tiistai 13. heinäkuuta 2010

Hui...

Miten se aika onkaan vierinyt!!!! Viime päivityksestä on huimasti aikaa... Kaikki on vaan vähän jäänyt.. Toisaalta välillä jotakin pientä ehdin tekemäänkin, kuten skräppäämään ja pari korttiakin olen tehnyt.. Niistä ei kyllä ole kuvia..

Nyt olen täysin hurahtanut leipomisjuttuihin! Liekö syynä se että Lassi täyttää jo 1-v (15.7)!!! <3 niin se vaan ensimmäinen vuosi lapsen kanssa meni, hyvin nopeasti. Niin. Ei oikein meinaa perässä pysyä ;) Katotaan mitäs keksin Lassin 1-vuotis kakkuun ;) jotain maidotonta, gluteiinitonta.... enää ei sentään tarvitse munatonta :D

Mennyt vuosi (siis lasken vuotta nyt siitä kun tuo pieni mies tuli maailmaan) piti sisällään kurjiakin juttuja. Siis sairastumiseni. Uskoisin nyt olevani suht terve, ainakin välillä. Onnekseni lääkitys lopetettiin ja ihan tolpillani olen. Välillä. Pelkään että sairastun uudelleen.. Ehkä nyt huomaisin asian aikaisemmin, tai sitten en. en tiedä. Paljon olen saanut uusia ilonaiheita ja niistä jaksan ammentaa voimia seuraavaan päivään.

Mutta nyt antamaan pikkumiehelle ruokaa, jospa hän suostuisi jotakin syömään.... tai sitten ei..

1 kommentti:

Minz kirjoitti...

Synttärionnittelut Lassille! Niinhän se aika vierii - välillä ihan huomaamatta! :)