sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Lassi 1-v

Niin se aika vaan vierähti.. Vuosi tuli täyteen 15.7.10!! Tietenkin synttäreitä piti sitten juhlia oikein urakalla; kahtena päivänä :). Toisena päivänä oli kyläilemässä kamut lapsineen ja toisena päivänä sukulaiset. Lahjoja tuli paljon ja Lassi oli kovin menossa mukana.

Tässä itse sankari ja yhdestä paketista paljastunut aasi.

Lassin kaakut olivat kuumuudesta johtuen valmiskaakkuja, jotka itse täytin ja koristelin.


Pohjana siis kaupan valmis sokerikakkupohja. Kostukkeena käytin appelsiinituoremehua n. 2dl. Täytteenä käytin kuningatarpilttiä ja banaania. Kakun kuorrutin sokerikreemellä ja päällystin sokerimassalla. Koristeet sokerimassaa (muumi) ja kahta eriväristä marsipaania (lahja, kukat). Muumin rajasin kimallekoristelugeelillä (musta). Lisäksi käytin pieniä sinisiä sokerihelmiä. Kiinnikkeenä kaupan sokerikuorrutetta. Tuotteet on hommattu mm. Tiimarista (sokerimassa ja muotit) ja K-kaupasta (melkein kaikki muut). Kakku oli maidoton. Gluteiinittoman kakun tein marenkipohjista ja mansikkakermavaahdosta sekä tuoreista punaviinimarjoista.

Kyllä oli pieni juhlia väsynyt kahden päivän juhlien jälkeen! :) Mutta niin oli äitikin. Onneksi seuraavat synttärijuhlat ovat vasta vuodenpäästä ;)

Ei kommentteja: