perjantai 21. maaliskuuta 2014

Virittelyä

Joopajoo. pikkaisen on aikaa vierähtänyt.. Nyttekin tämä ei toimi kunnolla, Kone ohjelmineen liian vanha :( pitäisi hankkia uudet systeemit. Milläs hankit..


No jokatapauksessa. viimekerrasta on tapahtunut jonkin verran. Palasin työelämään. Huh. Aika vieläkin enemmän kortilla.. Yksi projekti aloitteilla (niiden muiden projektien rinnalla..) ja haaveita on paljon ;) myös muihinkin liittyviin asioihin.


Painoprokkis? Junnaa. Se 12kg meni ja siihen jäänyt viimeisestä junaaaaaaaamaaaan. noh. Ystäväni oli TODELLA ihailtavan rohkea ja osallistui Jutan puolenvuoden superdieettiin ja muutos on HUIKEA! Sain taas itsekkin innostusta ja motivaatiota. :)


Käsitöitä, enkä askarteluja en ole tehnyt. ei vain ole yksinkertaisesti ehtinyt. kaipa joskus.. ehkä vielä..

2 kommenttia:

Sansane kirjoitti...

Heippa. Käyn aina välillä kuikuilemassa mitä sinulle kuuluu :) Olit salainen askarteluystäväni joskus 2000-luvun puolivälin tienoilla. Silloin opiskelit vielä ja valmistuitkin myöhemmin.. Kiva kuulla kuulumisia välillä :)

Kaisa kirjoitti...

Moikka! Muistankin kyllä :) Kiva kuulla, että täällä vielä joskus joku käy. EI vaan meinaa millään ehtii päivittelee. Nyt olis kyllä kuvia tms, mut kone ei lataa. Liian vanha :)